Børnetime i Thisted kirke er en lille kort gudstjeneste med sang, bøn og fortælling og ofte også en lille aktivitet. Det er en gudstjeneste, der er tilrettelagt for små børn og deres forældre/bedsteforældre og søskende. Børnetimerne finder sted tirsdag, onsdag eller torsdag eftermiddage kl. 17.00 i kirken, og bagefter serveres der fælles aftensmad i kirkecentret (lige over gågaden). Aftensmaden laves af frivillige hjælpere.  Det koster 30 kr. for voksne og er gratis for børn at deltage i spisningen. Der arrangeres børnetimer flere gange om året. Se opslag på kirkens gelænder mod gågaden og på kirkens hjemmeside. Man kan tilmelde sig på kirkekontoret, Vestergade 10, tlf.nr. 97 92 24 71 eller sende en mail til:  thisted.sogn@km.dk Gudstjenesteplan for børn og familier kan hentes  HER.
Børnetime