De små synger
Et godt tilbud fra Thisted Kirke! 5 lørdage i efteråret 2017 inviteres små børn fra ca. 10 måneder til 3 år i Thisted Kirkecentret, Vestergade 10, til ”De små synger” sammen med en af deres forældre. 12. august 9. september, 7. oktober, 18. november og 9. december 2017. Vi mødes kl. 10 – 11 og vi vil synge både salmer og sange, sidde, ligge, stå og danse, bruge rytmeæg og faldskærm m.m. Efter ca. en halv times aktivitet vil vi slutte af med en kop kaffe, te eller saftevand. ”De små synger” kan ses som en fortsættelse af BABYSALMESANG, men alle er velkomne! Det er gratis at deltage og man kommer bare uden tilmelding.   Kirketasker I kirkens sideskib står tasker med legetøj, bøger, tegnepapir og farver. Taskernes indhold er fordelt efter børnenes alder (det står uden på taskerne). Forældre eller børn henter selv den taske, der passer til barnets alder.